Helgen som var

Måste berätta, helgen var rolig! :)

I fredags var jag med Markus heela dan :) Elva for vi till Stan, med två pojkar till. Hade även med oss Hurtig på vägen hem. Det blev mycket skratt iaf, å sölande å massa :P haha. När vi kommit hem så blev jag å Markus själva. For till han i Fagerdal :) sen blev det ström igen, å ragga runt å träffa folk hela kvälln.


lördag blev det älskMell å partyy :) åsså va såklart Markus med, Andreas också ett tag.

Det var jätteroligt :) iaf tills Andreas sänkte mitt humör.. Hm. Aja, mkt drickande iaf xD spela kort å så. "men vart är min grogg, jag hade ju nyss ny?!!" Haha Mell ;) spillde som vanligt, å dessutom lite "extra" - en blomkruka! haha. eller, två. Fast bara en gick sönder :P Hur de nu gick till! dom ramla ner från fönsterbrädan.. hm :P

Aja, kul hade vi. Sen blev det prata me en mupp, sen träffa Mange å fick skjuts på byn. Då blev de hörnet för mej, Mell å Markus :) Träffa nån Julia först också.. heh. Hon va trevlig iaf :P Fick en dans med henne under kvällen, haha. ^^ Trött som fan blev jag iaf. Dröjde bara tills en stund över två så blev det hemåt mot sängen :) BRA kväll iaf :D sötnosar <3


 

Who is right and who is wrong ?

skit alltihopa.


Måndag

Varit hos Tobbe idag :D Var roligt att träffa sin älskade bror för en gångs skull. Blev tom frågad om att komma dit :o Hehe. Stackarn kan ju bara sitta hemma nu också :p nyss opererat knäet :/ (fy va allt ska gå dåligt..)

Annars har jag bara latat mej faktiskt och funderat på allt som är just nu.. Men har inte kommit på nåt vettigt. Det får va.. Och jag vill byta lägenhet NU. Jag vet, jag är konstig.. Men vill inte bo i en sån här stor lägenhet :p aja.. Ska försöka sova. Gonatt på er!

Bye for now.

Jag är typ tom igen.
Jag har inget att säga.
Förutom om helgen, med det tar jag sen,
för nu ska jag träffa Mell :)


okej, nästan komiskt, eller nåt..
Målade den här för bara nåra dar sen..
Jag tror inte på himlen. Men idag gör jag nästan det.
Såna som du kommer dit.
Vi ses sen nån gång, som jag bestämt att vi skulle göra..
Vi ses i himlen Jan.It's all over

Måndag.
Dagen var sådär. Jag har spenderat nästan all min tid av dagen med Markus, och det var kul.

Och spenderat massa tid med Mell, och det var också kul.

Men imorse när jag å gulleplutten hade lektion var jag mindre glad..

Jag gick in på en persons blogg, å var tvungen att kolla in artikeln hon länkat.. Jag trodde jag skulle börja gråta. Jag skakade, och trodde jag skulle spy.

Men blev samtidigt blev jag faktiskt lite glad. Jag fick mitt svar. Jag fick som jag ville. Men bara det att personer varit med om det värsta.. Åhh. Fy fan. Varför säger jag bara ?


och istället för att vara lugn nu så känns det lite fel.

Jag kunde ha hjälpt? Jag kunde ha gjort samma sak?

Jag kunde ha fått nånting utav det här också.


Va fan. Varför ska jag va så jävla feg för?

jävla jävla jag. Jag kommer aldrig förlåta mej själv.


och om två år. Ja. Då kommer vi se det där ansiket igen.. 


Nu ska jag sitta och försöka att inte tänka på alla tusen tankar jag har

och inte känna alla jävla känslor.

och jag ska försöka att inte vara allt för arg på mej själv.

Jag ska bara sitta och tänka på vilka underbara vänner jag har.

Utan er vet jag inte vart jag skulle ta vägen.

Emma och Melanie, ni är mitt hjärta. Tack för att ni alltid finns här.

Jag älskar er till döden. <3


Och Markus, du är underbar. Tack <3


Helgen

Alla dar har känst bra, det ni.

Bla i torsdags, så var jag med Markus :) Från  efter skolan tills halv tre på natten x)

Ragga på byn å så, och sen titta på nån värdelös film, haha.


Fredag så var jag med Emma från efter skolan tills sen kväll :)  Så roligt!

Älskar att va med vännen <3 Vi satt hos henne. Hon förslog att vi skulle dricka och inte sa inte nej inte :) Så det blev till å köpa en sjua brännvin as usual ;) så vi hade en varsin flaska, heh. Vi hann inte mer än börja så kom Markus, Johannes å Jonas :) Inte planerat men :P Dom kom på att dom skulle hälsa på när vi sa att vi var där. Men det var trevligt det :) Efter ett tag gick vi på byn. Kika in nån fest som sög, vi klev inte ens ur biln, haha. (kunde blivit spännande annars, hehh...) Satt hos Johannes resten av kvälln  typ :P Emma for hem efter ett tag :( Men jag hade trevligt ändå :) Jonte var ju med oss också :D skojskoj. Har saknat att träffa den pojken. Till slut blev det till att fara hem. Markus å Jonas skjutsa hem mej, å följde med mej :P å fan va kul det var. Jonas var lite kalas tror jag ;) heh. Jag har ju ett nytt namn av han också, Timpa: Haha :D Det blev massa skratt iaf, och till slut for dom hem tråkigt nog. Men rolig kväll iaf :)


Lördag var lugnare. (Brukar va tvärtom men, haha. Lördagar är inte lugna, men däremot fredagar!) Markus å Tobbe kom å hämta mej, åsså va vi ute å ragga :) Johannes å Fredrik va med sen å. Tobbe körde kul som fan :) Körde slut på två däck, heh.. Det var en kul kväll :)


Söndag var myskväll med Mell :D Hyrde två filmer, en komedi och en skräck. "The Hottie & The Nottie", och "Shrooms". Bra filmer! :) Blev mycket skratt kan jag lova!


"Biscwiiii"... :D

"Får jag bjuda på biscwii?"


Haha <3

  


Those memories.


Ja, inte har man mkt för sig nu inte. Väntar bara på att det ska bli helg jag :) Som vanligt, haha. Har varit mitt favoritväder idag iaf. var tänkt att ta en promenad i regnet för det är så härligt (ja, jag är typ 5, haha) men då kommer jag blir förkyld. Slår aldrig fel. och det har jag faktiskt ingen lust med.

Igår träffa jag kusin en sväng, sen var jag med Markus :) skojskoj. Johannes också. och fick se en himla fin bilkörning.. mer säger jag inte, haha. Synd bara att jag inte tänkte på att filma. Så jävla fult..Alltså.. Jag säger som igår. Mitt huvud, det är kaos. Det är tomt. Det är kaos med ändå är det tomt.
Hm, ja.. Bra där Tina.
Eller ska jag kanske säga "Rälsis"? Hah xD mitt nya fina smeknamn av Markus. Han är så snäll så :P
och jag hatar den där jävla skrotsaken. Men kommer ju blir snygg om ett år :)
Gäller att tänka positivt.
Ibland saknar jag allt som var. Barndomen. Innan allt började gå åt helvete. Alla kompisar man hade. Som man delade all lycka med. Vi som gjorde allt tillsammans i vår lilla by. Jag har tusen minnen. Alla kojor vi gjort, klubbar, lekt i skrubbar, små hus, gjort äckliga drinkar, gjort historier osv.. Vad är det för mening att bygga upp sån vänskap, bygga början på sitt liv, om det bara räcker tills man går ut nian? Jag saknar allt så mkt ibland. När jag tänker på det. Jag försöker att inte göra det. Men..
Det var bara det.. Att jag ibland saknar det, dom personerna. Som ni Jennifer å Erica, vi var alltid med varann.. Vi hade så kul. Ni är så bra personer. och nu är inte vi inte ens en del av varandras liv längre..
Jag är iallafall lycklig som det är nu med vänner å så, det är inte det jag menar.
För nu har jag vänner som jag verkligen älskar, och jag lever livet med dom. och henne har jag faktiskt hållt kvar vid efter nian, (fast ha bara kännt henne sen åttan) och tänker alltid göra det.
Emma Wedin. Mitt hjärta :)

Jaja, nu är dom tankarna borta. Nu ska jag fortsätta vara tom i huvudet. Hej.

RSS 2.0