-

Back at home. Var skönt att gå en sväng. Blev en bra bit. Men är sån jäkla trafik överallt! Fan att man inte kan va själv i skogen ens :b Nån dag blir det promenad med Emma också. Roligare med sällskap :)

Jag är så le på skolan. Redan, ja.
så jävla drygt. Tur man har sina tre gullepluttar iaf :) Men går ju inte samma klass som nån av dom, that sucks.

Orkar inte sitta här heller. Mobilen väntar (: roliga samtal <3

Shit.

Jao. Det säger jag.
I morse var allt bra. Nu är jag förbannad.
Jag skulle kunna mörda en person. Gaahh. Hur kan man tillåta sig själv att tycka om en person så mycket, som man aldrig får? Jävla skit. Sluta vela nån gång.

Idag var man på industri från nio till tolv :) (PA-lektion) Men inte hade vi nån riktig lektion inte, haha. Är förbannat svårt att komma igång med projektarbetet iaf, ingen av oss har nån fantasi :P Blir galen.. Vi kommer fan få IG xD Aja. Som sagt, var med Emma. Som fyller 18 idag! :D Så på lördag blir det krogen! :D Börja hemma hos mej eller Emma, vet int hur det blir :P Men iaf, vi å Mell :) Sen drar vi ut. å jääävlar va full Emma ska va, har jag bestämt! :) hehe. Vi kör, supa like old times. ^^ Fy fan om vi kunde ta om när vi gick ettan.. ;) <3

Men ja. Jag är iallafall lite glad fortfarande. Eftersom vi ska umgås i helgen å ha kul! lovely :)
Sen även för att jag nog kommer få träffa min vän, väldigt snart!
Om han inte kommer hit som lovat så blir lilla Tina väldigt arg. Jag tycker det skulle va såå himla roligt om han kom hit :)
Då får Emma träffa han också, hehe.. ^^
Synd bara att han "försvinner" sen, så man int kan träffa han... :( Aja. Hoppas..


Nu ska jag snart ut å gå. Niice.se, vi har alltid varit söta ^^
Andra två korten är från drickande hos Emma, åsså på bilträffen ^^ Tider det..
<3


 

Ordinary day


Allt jag kan säga just nu, är att jag hittat en person som lyser upp hela min värld.
Men jag kan inte få honom. Och det gör ont.
Det gör mej fullständigt galen.
Och det kändes som att det var så nära förut.
Men jag kanske hade fel.
Och jag var isf nära lyckan, och det är nånting jag inte kan få tror jag.

Men ja, jag glömmer dej väl om tusen år.
Glömde säga att helgen var bra! Hemma från torsdag till söndag, skönt! Så lugnt å fridfullt :)
Tobbe var hem på lördan, trevligt. Tänk om man fick se sin andra bror också, han är som bortblåst sen han blev tillsammans med Erica :P Aja.
Var ute på dagarna å bara njöt av allt, (slippa skitström å idioter^^) tystnaden, ha katter omkring mej osv. (Ni kanske tycker det låter konstigt men tror alla känner så som bor så. Och är man van vid att ha djur omkring sig osv, så tycker man det är kul.) Körde omkring i älskSaaben också xD Som snart kommer gå i Ström förhoppningsvis.
Jag typ umgicks med mamma på söndagen också, det var kul :) Som vanligt. Hon är kul :) Och vi är närmare än nånsin. Såå bra!
<3

och på söndakväll var det mys! Mell, jag å Daniel kolla på film :) Shutter, rätt bra.
Det var kul, älskar våra myskvällar :) Men vad annat kan det bli?

Melanie Van Der Boom , du gör mej lycklig vännen! :D

Näe, nu ska jag lägga mej å lyssna på Norah Jones. <3 


   
 


School sucks.


åhh, jag längtar ihjäl mej. Att det ska va så långt till helgen jämt :P
Imorrn blir det tandläkarn i Östersund iallafall, blää. Dom är dum i huvudet allihop.
Morsan kommer va i Stan, så kan gå på Stan med henne :) Ska försöka att inte snika åt mej nå skor eller nåt xD
Har egentligen för mycket, av allt..

Kom på, jag trodde jag skulle sköta skolan bra, längre än två veckor. (hur jag nu kunde tro det, haha) Men icke :P Idag också, missade första lektion. (åtminstone halva, lekte med Mell ist :D)  Men är iaf tusen gånger bättre än förra året på å hålla tider :b
Men det är ju det, är sååå dryga lektioner!! Allt är skit ska jag säga. Har ju inte ens bild i år så finns inte en enda lektion jag tycker om heller. Allt suger. Ja, förutom måndagslektionerna med Industri såklart :D Med Markus! :)

Så ni som gnäller på mej också, ni kan ju tänka er. Jag verkligen hatar alla ämnen, allt vi gör. Och det enda som är roligt på dagarna är ju att va med Mell. Så ibland orkar man ju knappt gå på skolan. Och folk skolkar jämt. Varför bara klaga på mej? Aja.

Undrar hur det hade varit om man hade gått i Ås istället.. På Torsta. (Djurvård såklart) Hade nog inte varit så bra kompis med Mell då.. :S Så det hade ju inte varit bra! :b
å kanske inte ens hade gått kvar där, menar alla jag känner å älskar bor ju här. (förutom Elsa som går i Ås) Ja.. Är väl inget jag ska sitta å fundera på :P Men blir ju sådär jämt.. Nånting man varit tänkt att göra, men sen valt nånting annat. Då får man alltid tankarna på hur det kunde ha blivit. Jäkla hjärna.
Brrrrraaaaaw på er. Akta så inte ögonen hoppar ur! Hahaha :D

Today ,

I've got nothing to do but smile


Bra dag. Men är nästan som vanligt :) Spenderat halva med Markus typ :)
Och sen med min Mell :D Om det inte vore för dej hjärtat, då skulle jag nog inte ens gå till skolan.
Menar, Emma finns ju, men vi ha aldrig rast eller nåt samtidigt :(

Och jag börjar nästan tycka att teckenspråk är roligt, vi har ju rätt roligt på lektionerna :b Så drygt så det blir roligt, haha. Och alla jävla gester vi har för oss, å allt vi glömmer å blandar ihop! Haha ^^ Vi har ju dessutom lektionerna med Sebbe, så ni kan ju tänka er hur "lugnt" det är ;)


Och jag vill ha helg nuuuuu ! :D

Näe, har inte tid för det här, nu ska jag fara ut !
Puss på er

Första inlägget


Ja, nu har jag skaffat mej en blogg också :)
Kan ju vara bra, haha.
Men nu funderar jag på att sova, det är rätt sent. å imorgon om jag har tur, då får jag träffa Mell :)
Åker till Strömsund igen på dan nån gång. Har ju varit hemma för en gångs skull, å fick även träffa min bror som va hem idag :) Annars har jag lekt med mina katter, haha. Mina älskade katter :) Har försökt fota min lilla prinsessa också, Signe, men det var en utmaning ska jag säga! :) Hon är inte still en enda sekund. å ingen bra kamera har man heller :/ Fick ta mammas som vanligt  dessutom, eftersom min suger.. Aja, det blir en ny, bättre kamera så småningom :P
 
Men ja, har varit lugnt annars.. Nästan för lugnt :P Längtar tills nästa helg nu, ska mest troligt ut med Mell då :D är ju premiär, med disco å grejer, på Hörnet å Grand :D Som vi har längtat! Så det blir super. (Blir även skoj den 4 oktober, då är det party å krogen som gäller igen med älsklingarna ^^)
Aja, gonatt på er.

/t. e


RSS 2.0