Problembarn

Jävla skitsoc. Kommer ta tusen år innan jag får mina pengar. Och jag vill ha dem NU. Är ju meningen att jag ska kunna äta och slippa bo hos nån annan nu. menmen.. Skit i mej, ta semester, och så hörs vi i höst. Jag klarar mej säkert. Tur man har föräldrar som kan bry sig och kanske kan hjälpa en lite ? HAH!

Lägenheten inne i Ström som jag vill ha är fortfarande kvar också, jag har ju chansen! Men soc?!
Åh, kom igen!
Dream on Tina.


Nu kom solen fram, blir nog balkongen en stund. Vänta på att träffa sötnos och hitta på något, vad det nu ska va i den här döda byn? Och för att göra mej lyckligare (tänkte på att man blir så uttråkad här så man dör) så är jag riktigt förkyld också. yääy.

Men även fast jag är sjuk tänker jag inte sitta och häcka ^^ Till helgen blev det tyvärr inte Backe och dans. Tror jag har för lite kompisar? Haha. Då inte nåra kan, så står jag där själv. Men nästa helg är det dunder iaf! :D Längtar. Då händer det äntligen något här. Jag ska va askalas som lillMagnus säger, och ha så jävla kul, bara så ni vet! (Träffa Jessica också!) Ja, vi ses där gott folk.


Kommentarer
Postat av: Emelie

jaaa, men jag ska försöka komma hem :D jag har ju världens bästa morföräldrar som kanske kunde skramla ihop så jag fick flyga hem på torsdag :) så kanske kommer torsdag kväll eller fredag! :)

2009-07-07 @ 19:40:22
URL: http://emiejohannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0