Sammanfattning av Dunder

Ja, Dunder var över då. Hände inte så mycket känns det som, men både bra och dålig helg.
Torsdag tog jag, Emma och Alex det lugnt, åkte karuseller, det var kul som fan :)
Fredagkväll gick vi tre till Daniel Strindlund :) Satt där och drack. Lite för mkt för min del, behöver bara säga det. Sprit och jag; -nääe.. Slog mej rejält, pajade mina enda leggings, och min kamera såklart.. YÄY. Jag är grym. Men hade roligt som fan iaf :) sen när vi var ute också, (när jag börja minnas igen och komma liiiite till verkligeheten) med karuseller och allt. När Emma for hem var jag med Jocke S ett bra tag, mkt trevligt och roligt. Sedan for jag hem till älskling och sov och undrade på morgonen efter va fan jag ska dricka sprit för.
Lördag eftermiddag tillbringade jag med Emma, sedan fick vi skjuts av Mange till Hammerdal till Jonas :) Fick sitta utanför ok ett bra tag men :P var bara trevligt. Så sen satt vi och drack hos han, men blev det lite bråk och skit.. Vi drog oss till Ström med dålig stämning, löste in oss, åkte karuseller och så. Träffade Elsa och Mell, och snackade med dom. Emma och Alex drog så då blev det att jag fick vara med brudarna :) (träffade Björn Bergström också nån minut, då blev jag glad!) Vi spenderade tiden i öltältet, träffade Lillemor och morbror :D Dansade med han, haha. Träffade Hans också, och släkting Maria :) Och vi var med Tobbe och Tedh :) Det var skoj! Kom hem till älskling runt halv fyra eller något sånt. Trevligt slut på kvällen iaf :)

puss på er som gjorde det till något bra ♥
 

Kommentarer
Postat av: Jessie

Önskar att det hade blivit så att vi hade kunnat ses. :/ Men det måste ju bli snart! :D Vi måste bestämma nått framöver. :) <3

2009-07-16 @ 18:21:58
URL: http://jezzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0