Nattliga funderingar och klagomål

Yes, nu är jag glad. Har nånting att göra iallafall, ett avslut på sommaren. Upptäckt att det är dans på logen den 15 augusti! :) Någon mer som ska dit? Jag hoppas att jag ska dit iallafall, får hoppas Emma inte sviker :)

Besviken är jag också. Misslyckats med att ens se Jennifer som jag inte sett sen vi gick ut nian, samma sak med Erika. Som jag t.o.m tydligen var på samma dans som! Katarina är tydligen i Norråker nu och det är inte jag, och jag vill träffa henne.. Hon kanske inte hade velat det men, ja. Jag har missat att träffa Emie. Och inte fick jag träffa Carola och Stig i sommar ens..

Men Emie ska jag lyckas träffa nån dag, och Jessie också! :)

och så ni vet , ÅHH VAD JAG VILL PÅ YRAN !
Hade så kul förra året. Fick se KENT och allt! ♥

och åh så le jag är på den här byn eller samhället eller vad fan det är. Vill göra något, bara något, inte bara glo på tv med min snygging, eller ragga runt döda byn.. Är ju inte ens bra väder på dagarna heller? Idag var det faktiskt soligt, hade shorts på mej! Men sen kom ju regnet som dagligen.. Och nyss kom jag på, det märks ingen skillnad om det är helg eller inte. Menar, märks inte på folkmassan ute (det där lät överdrivet, det är aldrig folk ute?) och det är ju inga events liksom, och ja, inge märkvärdigt på tvn då heller, osv. Gaanska drygt..


Var på soc idag, det var min största uppgift. Pratade lite och sockvinnan skulle ringa imorgon eller övermorgon, säga om hon avslår eller godkänner mej. (om försörjningsstöd) och får jag inte det blir jag, ja, jag vet inte vad. För nu vill jag ha lägenhet och ätaaa!

Nu ska jag gå och lägga mej hos älskling! Som jag hör redan sover men.. -.- Jag är förresten mäkta imponerad över mejsjälv, vänt på dygnet! Kliver upp tidigt och sover fan vid ett typ :) ojoj. (Finns ju ändå abslout inget att göra på kvällen ändå så lika bra)

puss.

Kommentarer
Postat av: Katarina

KLART jag hade velat träffa dig Tina! Men jag antog att du var i ström eller någe, vet ju att du inte är i norråker allt för ofta nu för tiden. Hade vart så roligt att se dig, var så sjuukt längesen ju! :(

2009-08-02 @ 17:48:55
URL: http://kattarinan.blogg.se/
Postat av: Emelie

ja nån dag ska vi ses! :D vi är ju inte så långt i från varandra så, men ska du på logen den 15 så kanske vi kan göra sällskap? funderar på att åka dit, men är inte så sugen på att åka själv :p

2009-08-08 @ 21:54:51
URL: http://emiejohannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0