Wedding

Ikväll har jag faktiskt inte gjort nåt, rätt tråkigt men. Hade det inte varit för mammas blommor som ska hämtas i Hoting imorrn så hade jag självklart kört till Norråker ikväll och sovit där tills imorrn. Men åker nog dit nästa helg då jag inte har något planerat då!

Imorrn kör jag till Kyrktåsjö och är med på mammas och pappas bröllop :) Nån måste ju fota lite så! Skulle haft bättre kamera bara, men den duger nog. Och ja, det är sent dom gifter sig, men bättre sent än aldrig, right? Vet inte ens varför dom kommit på den idén då dom klarat sig utan "löftet" sen dom var unga. Men riktigt kära är dom, det märks :) och dom vill väl "bevisa" det för varandra och världen. Det lät djupt va.. ;) Roligt är det iallafall! ♥

Tror pappa var 18 och mamma 21 när dom träffades. Tänk va länge dom har hållt ihop :) och kommer göra! Jag hoppas jag också kommer hitta någon som jag kommer passa så bra med, och hålla ihop med :) Jag hade ju min pojkvän jag visste jag ville vara med en låång tid. Men det gick ju som det gick.. Men jag är inte ens 20, så det är lugnt! :) Hehe. Jag har tid att hitta min karl. Dessutom är det bra att inte har nån, så jag kan umgås med Mell m.fl huur mycket jag vill, och göra vad jag vill! :)

Mina föräldrar är bäst, älskar dom verkligen. Även fast man jämt blir arg på dom och tycker dom är lite konstiga :) haha. Nä men dom är verkligen snälla, omtänksamma, roliga och galna :) Därför jag är så galen som jag är med dom som föräldrar! Kan lova er också att man aldrig har tråkigt när familjen är samlad! :)

Snart ska jag försöka sova så jag tar mej upp imorrn, så jag hinner göra mej fin, hämta blommorna i Hoting, och titta på fina mamma och pappa :) Kommer säkert gråta för jag blir så glad, haha :') Efter det ska jag upp till Norråker, byta däck, krama katterna lite, krama farmor och farfar, och köra till Ström igen för att spendera kvällen med världens finaste Mell, blir cider m.m, fest, och massa skratt :)

puss


28 april

Mell å jag va på byn idag, handla godricka tills helgen :) Sen Dollar å Bomiljö m.m.

När jag skjutsat hem Mell träffa jag Emma på raggen å snacka. Träffa na igår å när jag å Mange va ute.. Va ju ett bra tag sen man snacka med henne, nåra månader :o Pratar aldrig längre. I gave up.. Jaja. Hade kul som fan igår när jag å Mange prata med henne å Alex, men Mange ä ju en jävla mupp så, va ju mest han man hade roligt åt :) å nästan pinsamt å va me han ibland, visa röven för Bergman å folk :P Haha. Nä tur man ha nån som underhåller :P

Iaf, sen va jag me Mange ett tag idag :) Ragga i finväre. (Tror jag kan sluta säga att jag är med han, är typ självklarhet att jag är med han nuförtin..? :P :o haha!)

Och ikväll ha jag varit med Mell igen, å när vi for ut å ragga tog vi med oss glaJörgen :) Haha, fyfan. Kan inte glömma när jag och Mell var ut för nån kväll sen. Lekte stalkers.. :P Haha! Följde typ efter stirrnissen, av nån anledning :) Skrattade så jag fick ont i magen! Vi är konstiga. Fast är han är nästan läskig.. :P

Nu vill jag ha helg så jag å bästMell får grilla å roa oss! :)


In my head

Att så lite kan göra en så glad igen.
Hade världens sämsta kväll, sen kom Glenn och snacka :)
Så vi ha suttit på byn i kylan i nästan två timmar.
Nästa gång är vi smartare, haha :) Kommer sitta inne.
Blir jag som bjuder på fika efter helgen tydligen :)

Nu ska jag äntligen sova, och imorrn får jag träffa bror! :)

Puss

23.04.10

Igår åkte jag å Mange runt med Rudi :) Brände gummi ;) kul som fan. Var 50dagars så var folk ute för en gångs skull också :P

Idag som alla andra dar ha jag varit med Mange, hehe :) Ute i finvädre å ragga, å samma blev det ikväll. Med Saaben faktiskt :P Men inge kul å köra den när man ä van å åk finBmw :( å särskilt int nu när jag int ha nå bas!! Usch. Måste köpa ljud väldigt snart.

Ja. Jag har inte så mycket att säga.. Jag längtar tills sista april!! :)


Ikväll

  I wanna go

åhh, min älskling Mell är sjuk :( HM. Tur jag har Mange, haha :) Tro det eller ej men umgås varje kväll nu.. Men är väl bättre det än ovänner. Och vi har hur kul som helst, så bra när Mell är sjuk eller nåt att jag har nån som underhåller mej! :) hehe.

Har suttit hela kvällen och läst på Au pair-sidor. (och faktiskt så har jag broschyr jag beställde hem för ett halvår sen..) Så sjukt sugen på att åka och jobba i USA! Men vill få nån att haka på, blir så mycket roligare och mindre läskigt då :P Men enda nära vän jag har är ju Mell.. :P Men iallafall, trodde man var tvungen att jobba som det i ett år, (genom cultural care är det ett år) men det finns ju kortare jobb! :) Det skulle jag vilja ha, så det inte blir ett sånt jobbigt år utan alla nära och kära som jag är så rädd för. Nåra månader vore perfekt. 

Man kanske ska fara på ett informationsmöte iallafall..?

Otroligt att det verkligen finns något jag vill göra. (Som har med jobb att göra:P) Men frågan är ju om det någonsin kommer att hända att jag gör detta..?

Jaja, sova nu. "Jobba" imorrn..
Puss

What if

Varför är jag så feg ?
Om jag inte var det skulle jag åka och jobba som Au pair.
Fatta vad kul.

Men, inga vänner omkring, ingen Tina.. Inget utomlandsjobb!


18.04.10

Var kul till en början igårkväll. Jag, Rebecka, Per, Markus, Joni och Terese satt hos Joni å drack. Sen kom Sebbe H också. Skulle på hörnet men Markus försvann så vi inte hade skjuts.. vid halv två blev de nå varv på byn, jag va sur för nån tagit min väska när den fick skjuts.. Hah. Sen blev det fara å sova. Jag fick såklart sova borta då jag inte hade nycklar. Pratade med en person som då erbjöd sig att jag fick komma dit å sova, det va snällt :) (inga roliga bilder då kameran var där..) Hm, ja. Vi får ta igen det på sista april, ska va med Per, Rebecka, Markus å Mell då :) Då ska det bli party, å jävlar den som förstör på något sätt, den kommer jag spöa :P Haha..

Blev bjuden på mat av sovsällskapet idag och så ragga vi runt :) Otippat, haha. Trevligt iaf. Jag har mycket blåmärken på min kropp men det är det värt :P (ja vi är jättemogna och slåss osv)

Blir snart byn igen :) Och imorrn förhoppningsvis Mell, va ju fan sen i torsdags vi sågs :o

puss!


17.04.10


Lite update? Haha. Praktik fortfarande. Två dagar kvar till veckan. Men skulle nog förlänga..
Annars må jag hitta ny :/ Så blir nog tills skolan slutar. Yäy..

Annars är jag med käraste Mell och Mange hela tiden :)

Ikväll ska jag va med Rebecka och Per :) Få se om vi hitt nå fler å va som händ ;)

säger som alla andra; vafaan, snö och hagel? Vädret blir bara konstigare och konstigare..
För nå fan brukar de väl bli vår på riktigt i slutet av april? :o


11.05.10

Blev en lugn men trevlig kväll :) Satt hos mej å drack, Per, Rebecka, Fia, Markus. Bäst var när Markus sprang in med pizza till Johnny för han trodde de va min lägenhet :P Haha. Fan va brydd han skull ha vari. Säger ju det, för många trappor, man tror alltid man är framme men så är det en till! :P Marcus å Robin från Stan, och Danne kom :) Och vi blev tre mindre..  Robert va dit en sväng, vi ska gifta oss när vi är 48, haha! Vi kika dansen, sen gick till mej igen :P Fast då var det bara jag, Marcus, Robin, å Danne :P Men de va trevligt! Alla tvärsomna till slut, så man va lite brydd i morse när man vakna ^^ Då blev det iaf frukost hos Danne, sen va vi på byn i finvädre :) Käka glass :) Va så härligt! Efter det träffa jag Mange ett tag, sen ha jag vari hos Mell :)

Blir kanske dansgala i Nälden sen också, förhoppningsvis med Danne om han va seriös :D Första maj tror jag det var..

Längtar tills sista april också, då blir det typ samma gäng + Mell, och förhoppningsvis en mysig å bra kväll! :)

Nä, sova nu! Börjar åtta imorrn.. Sista veckan på praktiken :)


Friday


Rolig kväll med Mange.. :)
Fått köra Beemer ikväll också! :D
Jag viiill ha en egen nu! :D

Och jag gillar att folk är så gulliga mot mej! :)

Party imorrn :D
Gnatt!

Mars in pictures ♥

Highlight-pictures (;
Eftersom jag aldrig haft ork till att lägga in bilderna till inläggen..
Jock mfl i Ström, en dag i stan, utgångar, träffat vänner, gofisen, kära Norråker.Hello..


Som vanligt, så är jag med Mell hela tiden ;) Så jag är en mycket upptagen kvinna! Haha.. Hon har ju fyllt 20 också, tur hon :) Hehe. Det är nice.. Men är inte så länge tills jag är det heller, lite mindre än två månader ^^ Förra helgen spenderade jag iaf i Norråker, med Tobbe :) Jens, Erika och Olivia kom också upp över en natt :) Mys. Så roligt nu när hon har så mycket ljud för sig och skrattar och har sig :)

Påskhelgen for jag och Tobbe hem igen :) Gjorde inget speciellt, fast det var påsk.. (verkar ju va en sån speciell helg för folk..?) Var hos farmor och fick gomiddag, solade, kika film, bara var ^^

Har faktiskt varit med Mange ett par dar också.. Konstigt men sant, haha. Nä men, vem orkar sitta och sura? Är fortfarande sur över det som varit såklart men. Han vill vara kompis och umgås och det låter bra. Vi har ju hur roligt som helst tillsammans så, är väl bara bra att vara kompisar då. Tror inte någon dömer mej heller, då alla verkar göra så här :P

Igår var en bra dag! Tog och for ut på en skotertur, jag, Markus och Joni :) Rätt bra väder. Och bra skoter :) Finski-doon! Kanske inte tog mej överallt men ändå ;P Det fula va att Markus gjorde det med sin gamm.. :) Vi for iaf en bra bit, och fiska och grilla :) Lekte lite såklart med skotrarna. For till ett annat ställe och prova fiskelyckan där också. Men inge fisk.. Där va dom lite retsamma, men icke att dom ville bita fast! ;) Rolig dag iaf, vill göra om! :)

Planer jag har nu är bara lördag, utgång med lite folk :) Tyvärr ingen Mell som det verkar :( men vi får ta det sen nån helg ^^ Och tror jag ska få besök i helgen.. :) Vilken kväll eller om det är en eller två kvällar är dock inte bestämt än.. ;) Blir nog roligt!
Väntar på att Mr.Hm ska ringa igen också angående våran dejt.. :o haha.. :)

Nä, sova nu !


RSS 2.0