I wanna go

åhh, min älskling Mell är sjuk :( HM. Tur jag har Mange, haha :) Tro det eller ej men umgås varje kväll nu.. Men är väl bättre det än ovänner. Och vi har hur kul som helst, så bra när Mell är sjuk eller nåt att jag har nån som underhåller mej! :) hehe.

Har suttit hela kvällen och läst på Au pair-sidor. (och faktiskt så har jag broschyr jag beställde hem för ett halvår sen..) Så sjukt sugen på att åka och jobba i USA! Men vill få nån att haka på, blir så mycket roligare och mindre läskigt då :P Men enda nära vän jag har är ju Mell.. :P Men iallafall, trodde man var tvungen att jobba som det i ett år, (genom cultural care är det ett år) men det finns ju kortare jobb! :) Det skulle jag vilja ha, så det inte blir ett sånt jobbigt år utan alla nära och kära som jag är så rädd för. Nåra månader vore perfekt. 

Man kanske ska fara på ett informationsmöte iallafall..?

Otroligt att det verkligen finns något jag vill göra. (Som har med jobb att göra:P) Men frågan är ju om det någonsin kommer att hända att jag gör detta..?

Jaja, sova nu. "Jobba" imorrn..
Puss

Kommentarer
Postat av: tina f

Jag har ansökt om au pair, det märks ju när jag åker ;) Har redan pratat i telefon med 2 familjer. Ap svårt, men kul!

2010-04-21 @ 16:38:15
Postat av: Tina

Åh, vad kul! :D

2010-04-21 @ 18:41:52
Postat av: Anna-Lena Svensson

Brukar ibland annonseras ut au pairjobb här i Sverige också afs hemsida typ i sthlm och gbg brukar dom vara om du vill prova att jobba som au pair :) bara ett tips från lilla mig

2010-04-23 @ 01:11:07
Postat av: Tina

Okej, bra att veta! :)

2010-04-23 @ 01:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0