Wedding

Ikväll har jag faktiskt inte gjort nåt, rätt tråkigt men. Hade det inte varit för mammas blommor som ska hämtas i Hoting imorrn så hade jag självklart kört till Norråker ikväll och sovit där tills imorrn. Men åker nog dit nästa helg då jag inte har något planerat då!

Imorrn kör jag till Kyrktåsjö och är med på mammas och pappas bröllop :) Nån måste ju fota lite så! Skulle haft bättre kamera bara, men den duger nog. Och ja, det är sent dom gifter sig, men bättre sent än aldrig, right? Vet inte ens varför dom kommit på den idén då dom klarat sig utan "löftet" sen dom var unga. Men riktigt kära är dom, det märks :) och dom vill väl "bevisa" det för varandra och världen. Det lät djupt va.. ;) Roligt är det iallafall! ♥

Tror pappa var 18 och mamma 21 när dom träffades. Tänk va länge dom har hållt ihop :) och kommer göra! Jag hoppas jag också kommer hitta någon som jag kommer passa så bra med, och hålla ihop med :) Jag hade ju min pojkvän jag visste jag ville vara med en låång tid. Men det gick ju som det gick.. Men jag är inte ens 20, så det är lugnt! :) Hehe. Jag har tid att hitta min karl. Dessutom är det bra att inte har nån, så jag kan umgås med Mell m.fl huur mycket jag vill, och göra vad jag vill! :)

Mina föräldrar är bäst, älskar dom verkligen. Även fast man jämt blir arg på dom och tycker dom är lite konstiga :) haha. Nä men dom är verkligen snälla, omtänksamma, roliga och galna :) Därför jag är så galen som jag är med dom som föräldrar! Kan lova er också att man aldrig har tråkigt när familjen är samlad! :)

Snart ska jag försöka sova så jag tar mej upp imorrn, så jag hinner göra mej fin, hämta blommorna i Hoting, och titta på fina mamma och pappa :) Kommer säkert gråta för jag blir så glad, haha :') Efter det ska jag upp till Norråker, byta däck, krama katterna lite, krama farmor och farfar, och köra till Ström igen för att spendera kvällen med världens finaste Mell, blir cider m.m, fest, och massa skratt :)

puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0