Hello..


Som vanligt, så är jag med Mell hela tiden ;) Så jag är en mycket upptagen kvinna! Haha.. Hon har ju fyllt 20 också, tur hon :) Hehe. Det är nice.. Men är inte så länge tills jag är det heller, lite mindre än två månader ^^ Förra helgen spenderade jag iaf i Norråker, med Tobbe :) Jens, Erika och Olivia kom också upp över en natt :) Mys. Så roligt nu när hon har så mycket ljud för sig och skrattar och har sig :)

Påskhelgen for jag och Tobbe hem igen :) Gjorde inget speciellt, fast det var påsk.. (verkar ju va en sån speciell helg för folk..?) Var hos farmor och fick gomiddag, solade, kika film, bara var ^^

Har faktiskt varit med Mange ett par dar också.. Konstigt men sant, haha. Nä men, vem orkar sitta och sura? Är fortfarande sur över det som varit såklart men. Han vill vara kompis och umgås och det låter bra. Vi har ju hur roligt som helst tillsammans så, är väl bara bra att vara kompisar då. Tror inte någon dömer mej heller, då alla verkar göra så här :P

Igår var en bra dag! Tog och for ut på en skotertur, jag, Markus och Joni :) Rätt bra väder. Och bra skoter :) Finski-doon! Kanske inte tog mej överallt men ändå ;P Det fula va att Markus gjorde det med sin gamm.. :) Vi for iaf en bra bit, och fiska och grilla :) Lekte lite såklart med skotrarna. For till ett annat ställe och prova fiskelyckan där också. Men inge fisk.. Där va dom lite retsamma, men icke att dom ville bita fast! ;) Rolig dag iaf, vill göra om! :)

Planer jag har nu är bara lördag, utgång med lite folk :) Tyvärr ingen Mell som det verkar :( men vi får ta det sen nån helg ^^ Och tror jag ska få besök i helgen.. :) Vilken kväll eller om det är en eller två kvällar är dock inte bestämt än.. ;) Blir nog roligt!
Väntar på att Mr.Hm ska ringa igen också angående våran dejt.. :o haha.. :)

Nä, sova nu !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0