Det är inte lätt när det är svårt

Det blev film ikväll med Jörgen, Mats och Emma. 
Tur någon fick mej att le denna hemska dag :) 


Jag säger då det.

Det är inte lätt att tycka om någon!


Where did it go wrong?

Ibland undrar jag vad det är för fel på människor.
Vart gick det fel liksom?
Kunde vi inte skapats annorlunda..

Det kommer aldrig ta slut med ovänskap, rykten och hämnd.
Men snälla, skulle det inte bara kunna göra det?..

Hello!

Jag vet, jag är kaass på att skriva. Men, vem bryr sig? ;) Haha..

Vad har jag gjort sen sist då? Myycket, gör ju nåt varje dag.. :)

• Mamma och pappa gifte sig sista april, sött :) Flummigt var det i början, såklart ;)
På kvällen var jag i Ström med Mell, satt hos mej och drack. Tina och Malin kom också :) Vi for bl.a till en fest, där blev det nerrivning av duschdraperi m.m.. ;) Haha, de va kul :) och jag lärde mej att man inte ska shotta och dra i sig mkt på så kort stund! ;) Men asbra kväll iaf :D

lördagen blev det suping igen faktiskt, vi som aldrig kör tvådagars :o :) Satt hos mej igen, och Tina och Sandra I  kom förbi :) Sen blev det Hörnet, jättekul där, vi var med Emma också! :) Dansade massa osv :) Tog och snackade jag, Mell, Emma.. Så nu är det lugnt igen, förhoppningsvis håller det sig :P Sen drog vi tre till mej, med Andreas och Jocke också :) Asbra helg! :D ♥

• Umgåtts massa, nån gång ha de vari Mell, jag, Malin, Jocke och Andreas. Umgåtts med Mange massa som vanligt, fått köra finBeemer och haft allmänt roligt as usual :) Hälsat på Jens och Erika. Raggat massa Saab, med Jörgen några kvällar också :) Umgåtts med Andreé, Christer, Billy mfl :)

• Jag och Tobbe åkte upp till Norråker för nån helg sen. Sade ju att jag skulle sitta och spana på byn efter en björn, eftersom jag aldrig sett nån. Och det är ju fullt av dom på byn! Men behövdes inte :P Jag va ute på lägdan med Signe. Grannen kom och sa till Tobbe och pappa att en björn var på väg uppöver, så Tobbe kom och sa till mej att gå upp till huset. När jag började gå tittade jag till vänster, och inte ens 100 meter ifrån mej, på vägen, gick den :P GlaTina blev de då :) Så stog vi och titta på han, han gick runt andre grannens hus. När jag och Tobbe åkte ner till Ström igen på lördagen så såg vi en till som gick på vägen! :)

På kvällen var jag med Mell, tog oss några groggar :P For ut, träffa folk, efterfest hos mej :P Rolig kväll, som vanligt :)

• Rolig kväll i onsdags också med Mell trots missöden ;) Haha.. Det var mösspåtagning så vi ragga runt å kolla på allt folk som söp. Tankningen va bäst efter soppatorsk.. ;) min krossade näsa, fastkörning, smitning av misstag, massa skratt å fult folk.. Haha! Spenderade halva natten med Emma, Christian, Robert (min blivande man) och folk. 

I fredags var det även en bra kväll! For till Hallviken för att umgås med Christer m.fl :) Innan allt folk kom dit, till Magnus, så var jag uppe hos Marita för Tobbe, Jens, Erika och Olivia var där :) sen när folk lyckas komma till Magnus så blev det grillparty :) Jag drack inte! Haha.. Okej, drack nån öl jag blev bjuden på ;) Till slut drog vi till Ström (fast bara jag, Christer å Andreas) och var hos Joni halva natten.


Nu längtar jag tills helgen, köpmanna! :) Vara med Mell ♥ På dagen blir det Stan om jag hittar sällskap, (efterlängtade motormässaa!!) sen ska vi umgås med massa folk, dricka gott och leva livet :D


RSS 2.0