24 November

Igår var jag till Östersund till tandläkarn. Tog bort tandställningen, woho!! :) Äntligen. Efter mycket om och men. Som jag sagt förut var det nästan förgäves, operationerna och allt va ju förgäves. Och ja, allt ha vari rätt onödigt.. men inget att göra åt. Har ingen glugg mellan framtänderna nu iallafall som jag störde mej på förut :) Så nöjd nu iallafall, äntligen borta, kan äta riktigt osv, och har raka och fina tänder! :)
Innan jag skulle hem träffade jag på Mell, Rudi och Malin, så fick följa med dom och äta och gå på nåra ställen, och åka hem med dom :)

När jag kommit hem fick jag min kissekatt, Signe :) Mys. (då mamma och pappa kommer till Ström vill dom inte lämna katterna så dom blir utan vatten osv) Hon trivdes så bra i en stor lägenhet, och sova på sängen hos mej och Markus :) hihi. Fast nu är hon och jag i min lägenhet tyvärr pga halvallergisk sambo :P Jaja. Fick tillfälle att städa min lägenhet som jag knappt varit i på sistone. Är halvless på denna just nu också, men kan bero på att jag fått känna hur det är att ha en lägenhet på 99 kvm, med enormt kök, och ett eget sovrum osv, istället för en på 43 kvm, som man sover i vardagsrummet i osv.. :) Vill ha deras lägenhet!! Tur jag få va där hur mycket jag vill iallafall ;)

Ikväll gjorde vi middag tillsammans; mamma, pappa och Tobbe :) Träffa Jens en sväng också.
Nöjd tjej. Inte allt för ofta familjen träffas! Och imorrn blir det umgås med mamma, och lilla Olivia! :)
Hämta henne på dagis och hitta på nåt. Åh, mitt lilla hjärta! Hon kommer alltid va det sötaste jag vet (:
Nä, nu ska jag snart lägga mej, ska va duktig och inte vända på dygnet så det blir som förut att jag sover hela dagarna :P

En månad kvar till julafton =)
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0