Summary of the week

Över en vecka sen jag skrev.. Inte haft tid :P Eller ork.. Har haft fullt upp känns det som. 
Och saknar Mell :( vill umgås men har knappt tid, inte om jag ska klara av praktiken (ja jag måste sova hundra timmar för att kunna ta mej upp). blir ju tokig. ♥

Haft sambo iallafall sen den 27 så har inte varit ensam (: (minus nån dag) Heheh! Mysigt. Fast inatt va jag själv.. 
Brydd att det blivit som det blivit och ja, Mell vet ju historien, haha. Men vad gör man? Jag orkar inte ens fundera.. Allt får flyta på som det gör, allt som händer det händer.. Skulle gjort nåt vettigt val men det kommer väl.


Den 28 okt for jag och Markus till Sundsvall :) Glajag då som fick komma bort en sväng! Vi hämtade Andreé och hans tjej iaf, som var flera timmar försenade.. Fick se vart Birsta är osv, och satt på Donken. Och tur Markus har skärm och film i bilen, annars hade jag haft tråkigt de två timmar han sov när vi vänta, haha! en fattar inte att han inte vakna så som jag hoppa till å skrek.. ^^

29, fredag, drog jag, Markus å Robin till Dorro. Robin och Billy skulle ha skjuts så. Dumpade Billy å så körde vi vidare till Vilhelmina :) Glad Tina, fick se fina Vilhelmina, det var efterlängtat. Fan vad vi fick skratta den kvällen! :) ojoj. Mina bögvänner, och bror. Haha! :) Oförglömligt ;) Vi träffade Tannå..  Tur hon förgyller våra liv, haha. Konversationerna med henne.. Ja, det finns inga ord.. =) Markus och Robin var ett bögpar, och jag Robins bror. Heter ju båda Engström så är ju smidigt ;P 

Lördagen var vi hos mej; Mell, Markus, Fredrik, Per, Nina, Billy och Robin, drack gott, spelade fuck the dealer bl.a och flummade :) Fan va alla fick dricka på ftd! Hehe. Vi förutom Markus som försvann som vanligt, gick på Grand :) Dansade lite, satt och drack och träffa folk. Sen sitta hos mej ett tag till och ta nån nattgrogg ;) Hann med att bli duschad också, haha, och babbla så folket ville jag skulle hålla käften ;P Kan inte rå för att jag är pigg =) Bra kväll!! :)

Söndagen gjorde vi middag hos mej; Markus, Per och Rebecka, och sen tog vi det lugnt bara.

I helgen som var, på lördagen (5 nov) blev det party igen faktiskt, (vill ha pengar så man kan köpa massa go dricka!!) hos mej. Jag, Mell, Andreas, Per och Rebecka, och sen kom Malin också. Spelade kort, surra, å till slut blev det bara jag, Per och Rebecka då Mell skulle jobba dan efter osv tyvärr. Men vi hade trevligt :) Till slut gick vi tre till Folkan, snacka med folk. Blev uppkastad på en axel som vanligt, såg hemska människor och fick kramas med nån okänd kille. Undrar fortfarande vem det är, och varför just jag fick kramar :) Hehe. Sen va vi till nån Jens ett tag.

Söndag fick jag träffa Patrik en sväng =) Sen käka jag, Per å Rebecka på Sibylla, sen hyrde vi film och kolla hos mej. Mycket trevlig kväll :)

I måndags var jag med Jessica som va i Ström, roligt! =) Vi har lyckats bra som träffats två gånger på sistone, hehe. Och läskiga 4-hårstråns-tanten kom såklart på tal.. hahaha, vilken humor man har. Men seriöst så är hon lite läskig :/ ;)

Så ja, det har jag haft för mej, plus lite som att jag träffat mamma ett tag, köpt ett par varma skor, träffat bror, varit hos mormor och morfar m.m.

Sen så började jag ju praktik den 25 okt. Har fram tills januari om jag inte ska testa på nåt annat. Och, jag ska inte säga för mycket men, har aldrig skött mej så mycket som nu :) Är i tid på morgonen, och jag är där varje dag! Det går jättebra där, barnen är så söta.

Nu blir det vänta på Greys (: Sen gnatt!

Kommentarer
Postat av: Jessie

Tack för pratstunden. :D Vi måste ses mer! var riktigt roligt och få träffa dig igen, gumman! <3

2010-11-10 @ 22:21:53
URL: http://jezzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0