Påskhelgen

Fredag- åkte till Gisselås som sagt. Bodde där tills söndag, mys.  Markus hade skrivit på en bil, och ägaren svarade och tyckte vi kunde komma och kolla på den trots våra ca 25 mil och det skulle bli sent :p vi hämtade upp Jonte, for å käka, hämta upp Jessica, tanka, och vid nio var vi på  väg till ett ställe 22 mil bort, nånstans mot Umeå :p trevligt med roadtrip och trevligt sällskap,dock var det ju tråkigaste vägen nånsin.. Förutom renarna;) såklart blev det köp, nöjd pojkvän. Jag? Nja.. Tufft med gamm-merca (grymt med skattebefriad och diesel!) men tycker vi ha nog med bilar :p 
Lördag- blev att vi inte orka med östersund. (Kanske dels för vi kom hem halv fem?) Fika hos svärföräldrarna i Fagerdal (okej, enligt John-Erik heter det ju Gisselås där dom bo också..) när dom va tvungen å fara for vi till Jimmy och Carro en sväng :) å dom skulle också bort så då for vi till stugan igen. Greja på lite, och sen drog vi till Östersund och McDonalds, haha! Och godis från hemmakväll såklart ;) 


Söndag- besöksdag.. Först kom nå grannar/folk Markus känner. Sen mormor och morfar så vi fick visa gården. Sen kom Karin och John-Erik och hon gjorde våfflor och bjöd alla, och mamma och pappa kom lägligt till det också :p och inget var planerat, haha. Till slut kom Tobbe, Marika, Jens och Erika en sväng då dom hade vägarna förbi. Bra dag :) blev dock inte mycket gjort, haha. 


Måndag- var hos mamma med henne och Olivia och lekte :) sen va vi till Jens en sväng, träffa Kajsa sötnos :) fick lite barnkläder, nice! 


Så fick mkt sällskap, och en bra helg! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0