Ja det var ju ett tag sen jag skrev. När det gått för länge skjuter jag bara upp att skriva, känns som jobbigt då :p haha. Aja, juli och en bit av augusti har gått nu. Och då.. Gör jag väl en lista på det mesta vi (dvs jag och Markus och oftast Alicia) gjort! :p 
 
 
- Jag var till Norråker två svängar, tog det lugnt, hälsa på farmor. 
 
 
- Vi var till Östersund med Tobbe och Marika, besiktade min Saab och handla såklart. 
 
Vi var till Östersund med Jocke och kika yran på dagen, åkte karuseller (i omgångar såklart) handlade lite, Jocke köpte jättefina presenter till A, vi åt på kebabbaren, handlade på hemmakväll, m.m :) tur gumman är lätt att ha med sig, så snäll så! :) och ac i bilen, tur det, annars kan man ju inte åka nånstans. 
 
Vi var till Rönningsberg på släktträff, Karins sida :) så himla fin släkt! Och oj vad uppmärksamhet Alicia fick! ;) och jag fick vila, haha. Blev grillning, tipsrunda, god efterrätt och massa prat och skratt! 
 
Har varit i Gisselås, eller ja, jag har bara varit där nå snabbsvängar typ, målade lister till köket, kika hur det gå med köket och gosat med katterna :) 
 
Det var Dunder. Vi var med mamma på fredagen marknaden. På kvällen var jag på campingen med Mell, Malin, Jennifer, Sebbe och Patrik. Kul! :) for hem vid elva halv tolv. och först karusell såklart, jag och Jennifer :p Fredagen var vi hemma, jag for ut och köpte pizza till oss och va in på campingen en sväng och surra med samma gäng fast det var Maj istället för Malin. Lördagen var vi på auktion i Lövvik. (Gården hade vi ju inte sagt nej till! Som sommarhus eller på annan ort ;p) En av de varmaste dagarna den här sommarn! for hem å duscha, käka på Frasses, å så for jag på campingen (då vi hade planerat en kväll tillsammans, de andra blev bonus :p) och umgicks med samma gäng som dagen innan :) kul! 
 
 
- Jag och mamma har umgåtts :) varit hos momma å moffa. Varit på Hempan å fikat, fika på Ica, varit på affärer osv. Vi var på loppis och handlade massa :p jag köpte en fin liten rislampa (ser ut som spets) till Alicias blivande rum, hoppgunga till A, sällskapsspel, lite smågrejer. Och -en jättefin byrå! Har ju varit på jakt efter en, gärna äldre, och då såg jag en! Så frågade om jag fick köpa den och javisst, vi kom överens om 300kr, inte dåligt tycker jag! :) och redan skrapad, är bara och måla, yees säger jag då!! Så nu är jag nöjd! 
 
 
- Jag, Markus, Tobbe och Marika åkte på Åselemarknaden. Jocke och Simon mötte oss där och så åkte vi karuseller :) fy fan va roligt jag och Jocke hade i virvelvinden, tror dom hade trimmat den i år, haha! 
Efter vi var klara tog vi fyra och åkte Stekenjokk runt :) tur vi åkte bil med ac :p stannade vid trappstegsforsen och kiosken och käka glass. Stannade vid nåt fall, och Hällingsåfallet såklart. 
 
 
 
- Jag och Marika var till Junsele på deras nattloppis, vi var där från typ halv sju tills elva då det slutade, hann ju med ganska många loppisar :p fyndade fina grejer! 
 
 
 
- Vi var på utställning av bilar, och cruising på kvälln. Vi åkte bubbla, och Marika åkte, Tobbe med Jens :p sen åkte vi lite med Jocke i forden också. Alicia var hos sin momma så vi fick ha lite egentid :) 
 
 

- Lille-Mor hade fyllt 50, så hon tog och ordnade kalas i Renån I huset. Det blev tacos och tårta. Vi spelade kubb och vi tog kort på allihopa, syskonkort osv :) 
 

 
- Hans, Anna och barnen kom upp så jag och Markus var i Fagerdal med dom, svärföräldrarna och Erika, åt middag och så :) 
 
- Vi var i Fagerdal med Erika, Lars, hans barn och svärföräldrarna, middag osv :) 
 
- Var till Lövberga med Jocke :) 
 
- Och såklart myst massa med lillgumman! :) hon äter, äter, äter, sover ;p är vaken mycket och ler och pratar :) Så mysig! 
 
 
Jag har det förjävla bra jag!! <3 så himla fin familj, och världens finaste dotter! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0