Olika åsikter

Att hitta på saker med bebis. 
Alla har verkligen olika syn på saker. Vissa tycker nog att jag/vi är dum och vissa tycker att det inte är något fel alls. Vi hittar på saker, med och utan Alicia. Ja hon är liten. Ja livet förändras när man får barn. Ja vi har ansvar. 
Men livet slutar inte för att man får barn. VI slutar inte vara dom vi är. Vi tänker på henne och planerar efter henne när vi gör nåt, tex inte åka massa bil så hon måste sitta i en bilstol, inte åka utan ac, inte va på högljudda platser, osv osv. Ibland har vi lämnat henne hos nån av våra föräldrar, för dom har erbjudit sig så vi får tid för oss två som par, och göra nåt vi vill. Eller bara få ta det lugnt, det har jag behövt kan jag lova. Och dom vill ju såklart va med Alicia, så inte nekar vi det. Och varför ska vi sitta brevid heela tiden? Då kan vi ju lika gärna göra nåt annat så får dom va med gumman ifred. Alla nöjda. Nå längre tid vill jag inte lämna ifrån henne då jag saknar henne för mycket dock ;) saknar henne nog mycket efter en stund.. 

Ja iallafall så tycker jag det är okej att ha barnvakt. (Kanske inte ska kalla det barnvakt då det är nån av våra föräldrar, och dom vill va med henne) Ha en stund för sig själv eller umgås med sin partner, vilket är viktigt.. På föräldragruppen tjata dom om hur viktigt det är faktiskt :) ta sig tid för varandra, göra nåt kul ihop osv. 

Nästa gång nån tycker att jag/vi gör fel tycker jag den kan hålla det för sig själv, alla tycker och gör olika, och det är faktiskt vårat liv. 

En fundering till som hör ihop med att vi gjort "fel"; jag har mått skit i nio, åtminstone åtta, månader, tryckt ut en hel bebis och mått skit efteråt ett bra tag. Inte gjort nånting och Markus ha gjort vad han velat, förtjänar jag då inte att träffa nån kompis en kväll?! Hitta på nåt med Markus?! 

Ja jag överreagerar lite då bara nån person sagt nåt men, nu skriver jag av mig ändå.. Och nu kom jag på, tror jag bara vet nån person som mest bara är hemma. Dom flesta med barn hittar på saker, åker runt, gör saker dom vill göra.. Hm. Ja vi är nog inte så dumma ändå.. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0