Duktig tjej

Bara för jag skrev hur stor Alicia börjar bli så gjorde hon nya saker två och tre dagar efter.. :

Det första hon gjorde var att hon ställde sig på knä. Alla fyra, och en gång ställde hon sig på knä och höll i Markus. 

Andra dagen: jag tittade bort några sekunder, på stereon, med henne bakom/brevid mig, när jag tittade på henne satt hon upp! Från liggandes på mage, så satte hon sig upp själv. Utan att jag ens nånsin sett henne försökt?! Hon såg lika brydd ut som mig, haha! Sötnos :) 
SundsvallBlev en trevlig tripp till Sundsvall med Markus, Tobbe och Marika förra helgen! :) frukost på ikea, shoppade där, sen andra affärer, käka middag och sist Birsta. Att det kan ta sån lång till att handla.. Haha. Blev grejer till Alicia, andra behövliga grejer hem och nån julklapp. Tur vi är en sån familj som inte ger massa julklappar :p vi va hemma halv ett tror jag, lite segt men, är ju bara en gång :) ÄlsklingFy tusan vad jag älskar dej. 

Stora tjejen

Alicia blir 7 månader idag!
Och hon utvecklas varje dag tror jag. 

Hon plaskar i badet och njuter. 
Hon sitter utan stöd. 
Hon låter ma ma, da da, ba ba. 
Hon skrattar mer. 
Hon sitter i matstol och äter puré. 
Hon har fått en gåstol hon använder. 
Hon kryper. 

Vart tog min lilla bebis vägen?!

Är så stolt och lycklig över min fina tjej :) 

MyspysBegravning

Igår var det begravning för moffa. Tråkigt :( 
Tycker hans hjärta kunde orkat ett tag till.. 

Det var fint iaf. Efteråt var det smörgåstårta hos momma. 
Var ju trevligt trots allt. Har en sån fin familj ❤️ Sötkusinerna :) Kajsa va å sprang omkring nånstans :p 

Julfint

 
Så nöjd över att vi fått ihop en krans :) teamwork! 
Nästa år blir det rött band virat runt :) 

Älskade morfar

Har undvikit det här inlägget. Det känns liksom inte okej. Inte riktigt. 

Morfar dog den 14 november. Eller kanske egentligen den 13. 

Lite mer än en vecka sedan. Hur kunde det gå en hel vecka? Och allt rullar på som vanligt (såklart med sorg i hjärtat) så det känns så konstigt liksom. Men man kan väl inte sitta och va ledsen heller hur länge som helst, blir ju inge bättre av det. Tror det känns mer konstigt (definitivt för Momma) att han åkte iväg till Umeå, och aldrig kom tillbaka. Hade nog varit skillnad om han varit hemma, i Strömsund. 

Mammas fb: 
Det har redan gått 1 vecka sedan min älskade pappa åkte till Umeå till patienthotellet, gick in till sitt rum, satte sig i en fåtölj och somnade in för alltid. Saknar dig ❤️ 

Det som gör mig mest ledsen är nog att alla andra är ledsen. Då gör det ont i hjärtat på mig, att se ens nära ha det så. 


Nu var det ett tag sen jag skrev det här men inte publicerade. Det är ju faktiskt snart en månad sen han somnade in. Fyra veckor. Oj. 
På fredag är det begravning. Så det blir en känslofylld dag.. 

Från min fb: 
Om det finns något efter livet, så hoppas jag du å farfar kan umgås igen. Surra å fiska massa, köra motorcykel, bara va, och lösa korsord  Du får nog frid iallafall hur det än blir, vilket känns bra att veta. 

Om det är något som är tråkigt med att bli äldre är det att alla ens nära också blir äldre. Och man, tidigare än man tror och vill, måste skiljas åt. Tack för alla dessa år morfar. 


Senaste veckorna

Jag, momma och mamma for till Tobbe på lördagen och firade han igen. Natta med familj m.fl var där också. 
Bjöd mamma och momma på middag. 
Jag å mamma va till momma. 
Det var julskyltning, vi fikade hos momma; hela min familj och morbror med familj. Dvs vi va 13 st plus tre barn :p rätt fullt, men mysigt. Vi kollade marknaden, handlade och for hem till oss och gjorde tacos. Då blev det "bara" vi två, mamma, pappa, Tobbe, Marika och Jocke. Trångt i vårt lilla kök! Jag hade gjort iordning smet så gräddade en god kaka till efterrätt. 

Vi var till Östersund. Vi handlade lite, fin vit pläd till Alicia, gåstol, nya vantar till mig, bra å ha saker :) Hälsade på hos Daniel och Alfred, Camilla och Astrid va tyvärr borta. Gosa kanin, haha :) 
Vi, Alicia, Tobbe och Marika va i Fagerdal i lördags då vi va kattvakt. Åt på utrikes. Gott!! Myste med katterna och spelade spel :) 


RSS 2.0