Fyra veckor


Sen vi kommit hem på riktigt så har vi matat matat matat å myst massa ;p lillplutten är nu fyra veckor och en dag :) så vi har varit hemma tre veckor.. Och vi ha varit ganska sysselsatta (såklart, hon ta ju upp typ all tid, men vi ha hittat på saker också å anpassat oss efter det) 

vi tog premiärtur med barnvagnen på köpmannamarknaden, med mamma, Tobbe å Marika. Sen for vi alla hem till oss och gjorde tacos, pappa kom hit också. Trevligt! 

Mormor och morfar var hit och grattade oss med presenter. Sen fyllde jag ju år så då kom dom igen med tårta. Vi fikade det med Tobbe, Marika och Jocke dagen efter. 

Jag har varit med mamma massa :) Vi ha varit på jordemors, Marias, handlat och gått. Skönt att kunna röra på sig igen efter 9 månader :p vi va på BVC också, gumman väger nästan 4 kg nu :p 

Vi har varit i Gisselås. Markus har gjort potatisland och satt potatis. Han och svärfar lade den snygga golvmattan vi köpte, i köket. Markus har gjort klart taket. Tapetserat med grymt snygg tapet. Nu börjar det likna ett rum å inte skokartong.. 

Vi var till Renåa där Håkan, Lillemor, Jocke och Jessica va. Mamma och pappa åkte också dit. Kika på huset och surra massa. 

Vi har varit med Markus föräldrar. Och med Tobbe och Marika flera gånger såklart :p 

Vi och pappa var till Norråker, så farmor fick träffa Alicia :) 

Mell kom och hälsade på mej och Alicia :) smider planer nu om att åka till stan nån helg! 

Marika va här en kväll, och hennes mamma och lillebror kom förbi, fick "lillgröt", så himla snällt :) 
 

Ja inte har vi/jag varit göralös inte! :) <3
Trackback
RSS 2.0