25 oktober

En perfekt fredag. Va med Alicia såklart, mamma och pappa va hit en sväng innan dom for till Norråker. Jocke, Emma, Jörgen och Simon kom hit och väntade på Markus, och att Alicia skulle få äta, så for vi å käka sen :) (Annexet, kebab, som jag längtat!) sen köpte vi åttondelskaka och for hit igen och fika, surra och kolla lite tv. Myskväll! Sen kolla jag och Markus lite Big Brother tills gumman somna. 

Annars, ja, förra torsdagen va jag på BVC med Alicia, 6740 g och 62,5 cm :) stortjejen! Kom vi inte nyss hem med en  3470 g tjej? 

Natta, Anna och Ellinor va där, följde dom på Ica efteråt. Sen hem till Natta och prata nån timme till. Trevligt :) 

Lördagen bjöd vi hit Tobbe och Marika på hemgjord pizza :) Sen for dom å Markus å hämta en traktor.. Men slapp va själv, Pelle va hit en sväng :) skönt att få skratta lite, det behövdes! T.om skrattat för mig själv av smsandet.. :p var över 1,5 år sedan vi träffades sist insåg vi, tiden gå fort! :p 

Nu har snön kommit också, fan ;p regnar ju också =slask och olyckor.. Jävla liv

Jag skriver inte negativa inlägg eller om känslor men nu får det bli så.. 


Jag önskar allt var lättare. Att jag inte var en sån person som inte kan släppa. Inte förlåta. Plåga mig själv hela tiden. Jag är inte perfekt, hur kan jag då inte förlåta någon annan? Hade jag inte älskat dig så mycket hade väl svaret varit annorlunda.. 

Så jävla drygt när jag har vissa dagar också. Ibland bryr jag mig inte. Det som har varit har varit, och tänker; lev i nuet! Och vissa dagar får jag sån jävla ångest och hatar allt.. (Kärlek osv alltså..)

Har t.om ångest ibland över andra saker, mina val. Att jag inte gjorde lumpen. Inte blev tillsammans med Markus tidigare. Vad hade hänt om jag hade sökt jobben jag faktiskt ville ha ist för stanna hemma bara för jag var kär? 
Alltid dessa OM.. 

Varför ska jag älta allt? Det blir ju inte bättre.. Tänk om man kunde ändra sin personlighet.. 

Nu står jag inför ett val igen, jag som aldrig kan välja.. Jag vet nog svaret egentligen, men jag vill må bra, och saker måste ändras isåfall.. Och om jag inte kan styra över det så blir det ju svårt.. Usch. Jag orkar inte.. 

Jag vill bara vara lycklig. Ska det vara så svårt? Det är alltid nånting! Lögner, svek, osv.. 

Det är tur jag har dig Alicia, min älskling <3 när jag får den där ångesten får jag tänka, alla dom där OM, om jag hade gjort nåt annorlunda hade jag inte haft dig. Jag kanske hade gjort nåt med mitt liv, varit lycklig, vad vet jag. Men jag hade inte haft dig! Så jag har lycka ändå <3 


Och jag önskar jag hade haft någon som kunde säga att det är okej. Att allt kommer bli okej. 

Sötnosarna

Häromdan va vi i Fagerdal igen och myste med kattungarna. Ååhhh så underbara dom är! Dom springer omkring överallt nu :) lite vingliga ;) å så fluffiga dom är, haha! Och blå ögon <3 (än så länge iaf) skulle vilja ha kvar allihop. Tur att Marika och Tobbe ska ha en, mamma och pappa en, kanske Karin och John-Erik en! :) så får jag vara med hälften av dom iaf. 

Oktober

Det som hänt senaste veckorna.. :) 

- Emma hälsade på. Fick en jättefin onepiece till Alicia som hon stickat själv :) 
- Åkte till Östersund, Sebbe också, och var hos Mell över natten. Lite folk, dricka och krogen. Fick kramas med min fina vän Marcus, vi hade tydligen inte träffats på 1,5-2 år nu.. Som vanligt :( Dan efter käka hon och jag pizza, var på nån affär osv och körde till Ström. Trevligt! :) 
- Hoppade av i Fagerdal när vi kom till Ström, pratade med Karin massa innan Markus och John-Erik kom in. Myste med kattungar. Det blev strömavbrott, som vanligt :p var ju typ storm.. Så vi allihopa åt pizza mm.
- Dagen efter var vi också i Fagerdal, Fira Erika som fyllde år, Lars var med också. Middag och god efterrätt.
- Hälsade på momma å moffa.
- Östersund och mitt ingrepp. 
- Erika (Markus syster, drygt med samma namn inom familj :p) hälsade på. Tobbe och Marika kom också. Fika och surra, en bra kväll :)  
- Jag och mamma var till Fagerdal, kolla på kattungarna, fick middag och efterrätt :) 
- åkte till Norråker med pappa, Tobbe och Markus. Vi var hos farmor hela kvällen. Fick middag när vi kom dit. Hon myste med Alicia massa, så roligt att dom kan va med varann :) synd inte farfar kan träffa henne! <3 
- Simon hälsade på och prata med Alicia, hon ha ju mest sovit annars ;) 
- Jocke, Emma, Tobbe och Marika var här, var fikakväll ;) 
- Åkte med Marika, hennes bror och mamma till Fagerdal. Kolla kattungarna :)
- Jag Tobbe och Marika åkte till Natta som fyllt år och fikade :) 

Och.. Moffa hamnade på sjukan i stan efter hjärtinfarkt. Sen Umeå för att göra en sak, men blev inte. Nu ska han va hemma ett tag. Så får vi se om det blir så att han ska göra det där.. Momma ha varit/är klen också. Så har inte kunnat/kan inte hälsa på :( Får hoppas det ger sig snart.   

Jaa, skrev inlägget med postade inte.. Som vanligt :) 


Stora tjejen

Gumman kan vända sig till mage! Så söt! Nu gör hon det hela tiden :) Och håller upp huvudet hela tiden när hon ligger på mage (hon ha ju alltid hållit huvudet, förutom på mage) hon äter och sover bra, hon äter 200 ml på en gång, och sen vaken, sover en halvtimme och vaknar, äter osv. OCH på några dagar gick hon från att somna 1-2 och vakna sent, till att somna runt 10, och vakna runt det på morgon. Härligt! :) 

Känns som hon börjar bli så stor ❤️ Det värsta är ju att nu när det blivit lugnt, mindre stressigt osv, och det är mer mysigt, hon är jätterolig, ja då ska Markus va pappaledig?! Jag har fått den kämpiga jobbiga biten (va ju typ själv hela tiden dessutom så) å han få den roliga? Hur rättvist är det då.. Blir så less. Men jag ha ju behövt ta ut 7 dagar i veckan för att få ihop pengar, så mina dagar är snart slut.. 6 månader, helt sjukt. Känns som det är nu det börjar, men jaha.. Tur jag hinner med henne nån timme på kvällen iaf.. 


Hon vände sig 16 september, så är ju 2,5 veckor sen med inlägget, men blev som vanligt att jag bara börjar skriva ;p 

RSS 2.0